tirsdag den 12. august 2014

Jyttes æggesalat til æggesandwich

Denne opskrift har jeg lavet siden Ida og Mie var små, de gav mig den og sagde, at det var sådan Jytte lavede den. Så tak for opskriften, Jytte :-), den er meget populær:

3 æg kogt i 8 minutter
1 bakke karse
Ægte mayonaise svarende til en toppet spiseske
Skyr svarende til en toppet spiseske
(alternativt: kun let mayonaise, letmayo + skyr bliver for magert og kedeligt).
Ca. 1 spsk finthakket løg
1/4 tsk karry
Salt /peber

Toastbrød efter smag, gerne groft.

Kog æggene og hak dem mellemfint, tilsæt resten og bland med en spiseske. Juster konsistensen med mere mayonaise/skyr. Læg ca 1 spsk. på et en skive sandwichbrød, læg en anden skive over og del den diagonalt. God til madpakker og skovture, hvis man ellers har køleelementer med. Løg kan udelades, hvis det er til kræsne børn, karry hører med og giver sammen med karsen den karakteristiske smag. Du kan lige så godt lave dobbelt portion fra starten.

Ingen kommentarer: